Contact en Boekingen

Voor meer informatie over de Kooracademie Breda en de projectkoren en voor het boeken van één van de projectkoren, kunt U contact opnemen met de secretaris van de Kooracademie Breda, Chrétien Versteegh:

Telefoon

06 10291401

Correspondentie adres:

Stichting Koorzang en -educatie
t.a.v. Kooracademie Breda
Postbus 8765
4820 BB Breda

We zijn ook te vinden op:

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Geld doneren?

Iedereen die ons een warm hart toedraagt kan ons steunen met een vrijwillige bijdrage. Dat kan veilig en anoniem met het scannen van deze QR-code.
Hieronder staat uitgelegd hoe dat werkt:

 1. Je hebt een smartphone nodig om QR-codes te scannen. Open één van de volgende applicaties op je smartphone om de code te scannen:
   • de mobiele bankapp
   • de Tikkie-app
   • de fotocamera van je telefoon
   • een generieke QR-scanner
   • de speciale iDEAL-app.
 2. Scan de code op deze pagina met de camera. Het kan soms een paar seconden duren voordat de code succesvol gescand is.
 3. Als de code gescand is, word je naar een beveiligde iDEAL-omgeving geleid. Kies daar zelf het bedrag dat je wilt doneren. Hier staat standaard € 5,00 ingevuld. U kunt zelf dit bedrag nog aanpassen.
 4. Onze donaties lopen via Digiwallet via St. Derdengld Digiwallet. Het is dus veilig als u deze naam ziet. Tevens ziet u  Kooracademie Breda staan.
 5. De betaling wordt uitgevoerd in je mobielbankieren-app. Volg de stappen in je app om de betaling af te ronden.
 6. Je ziet meteen of je donatie gelukt is. Bedankt voor je steun!

Oud-koorleden

De Kooracademie Breda is voortgekomen uit het Sacramentskoor Breda. Een koor dat al vanaf 1926 bestaat. Daar zijn dus al vele honderden oud-koorleden uit voortgekomen. We houden graag contact met onze oud-koorleden en willen van tijd tot tijd speciale activiteiten voor hen organiseren.
Ben jij oud-koorlid van het Sacramentskoor, de Choralen van de Grote of O.L.V. Kerk of de Kooracademie Breda en wil je graag contact houden met ons? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief voor oud-koorleden.

Ben jij oud-koorlid? Schrijf je dan in voor onze speciale nieuwsbrief.