Koorkamp 2020

Repetities ook voor mannenkoor weer gestart.

aug 26, 2020

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover. Nadat we met het mannenkoor maanden thuis hadden gezeten i.v.m. corona, mochten we afgelopen dinsdag weer repeteren.

Het was de eerste gezamenlijke repetitie na de zomervakantie. Er werd een speciale opstelling neergezet waarbij de kinderen in een binnenkring zaten en de mannen op ruime afstand daaromheen. Daarmee werd er tussen de volwassenen ruim 1,5 meter afstand aangehouden. We zijn ook midden in de grote kerkruimte gaan zitten. Daar is voldoende verse en schone lucht voorradig. Toch fijn zo’n kerk als clubhuis!

Voor de kinderen was het minder lang geleden. Zij hadden de repetities al voor de zomervakantie kunnen oppakken. De regels voor corona zijn voor hen minder streng. Maar met mannenkoor had vanaf begin maart al niet meer gezamenlijk gerepeteerd.

Het was fijn om weer te kunnen zingen en we zijn er dan ook vol tegenaan gegaan. Er staan de komende maanden namelijk een paar Evensongs op het programma, die straks moeten klinken als een klok. Daarnaast heeft er ook al weer kerstmuziek geklonken als voorbereiding op de drukke tijd in december.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

X