Koorkamp 2020

Start nieuwe groep vooropleiding

jan 13, 2022

Voor kinderen uit groep 1-2 van het basisonderwijs.

 

Zodra het kan en mag willen we gaan starten met een nieuwe groep bij meester Rolf. Deze groep starten we naar aanleiding van de interesse die er was na het project ‘Kleuterzingen en theeleuten’. Tijdens dit project hebben kleuters op 4 woensdagochtenden in december kennisgemaakt met onze Kooracademie.

De ouders en kinderen waren superenthousiast en hebben erg genoten. Enkelen hebben aangegeven dat ze willen blijven zingen en daarom starten we met een nieuwe groep: vooropleiding A.

De tijden voor deze nieuwe vooropleiding A zijn op dinsdag van 18.00 tot 18.30. Voor de kinderen van de huidige vooropleiding die in groep 3 van de basisschool zitten verandert er niets. Zij zitten vanaf nu in de vooropleiding B en blijven repeteren op dinsdag van 18.30 tot 19.00.

Omdat er nog veel onduidelijk is over de komende aangepaste maatregelen, zijn we in dit stadium nog bezig met het inventariseren wie er zin heeft om aan te sluiten bij deze nieuwe groep.

Heeft u of kent u een kleuter die het leuk vindt om te starten in de vooropleiding A, dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden via: aanmelden@kooracademiebreda.nl. Dan houden we u op de hoogte van de mogelijkheden en nemen we contact met u op tegen de tijd dat de maatregelen ons weer toestaan om te starten.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.